Canvi d'idioma de la interfície de Clickedu

Modificat el Tue, 07 Mar 2023 a les 06:28 PM

Per canviar l'idioma de la interfície de Clickedu

Perquè el personal del centre pugui canviar d'idioma, cal que s'activi des d'Administració > El centre > Plataforma > Activa el selector d'idiomes. Per poder activar el selector, cal que la vostra plataforma estigui configurada per a diversos idiomes. Si no el podeu activar, envieu un correu electrònic a pregunta@clickedu.net i indiqueu quins idiomes voldríeu (català, castellà o anglès).

El personal de l’escola pot escollir l'idioma en què es mostra la interfície de Clickedu.

Des de qualsevol pantalla pot escollir l'idioma a través d’un selector situat al costat de les icones superiors.

Una vegada escollit l'idioma, el sistema recorda la selecció de l'usuari per als futurs accessos a Clickedu.

Per canviar l'idioma de la interfície de Clickedu de les famílies

Les famílies també poden canviar l'idioma de la seva interfície.

Abans, però, heu d'activar aquesta possibilitat des d'Administració > Acadèmic > Estructura de cursos > una etapa o cicle >  (Visió de les famílies).

Quan entreu en aquesta pantalla, activeu Activa el selector d'idiomes.

Amb aquesta configuració les famílies podran canviar l'idioma de la seva interfície.