Qui pot fer què?

Modificat el Dt, 7 Març, 2023 a les 6:30 PM

Clickedu funciona amb un sistema de permisos que regula quines tasques pot fer cada persona. Això és possible perquè els usuaris s'identifiquen quan accedeixen a Clickedu, el sistema els reconeix i els mostra només la informació rellevant.

Per exemple: si sou tutors d’una classe podreu veure, entre d'altres coses, els dies que cadascun dels vostres alumnes ha faltat a classe; si no sou tutors, en canvi, Clickedu no mostrarà aquesta informació perquè entén que no sou la persona adequada.