Configuració de connectors externs - Connectivitat de Clickedu amb Dropbox

Modificat el Dt, 7 Març, 2023 a les 6:27 PM

Dropbox és un sistema per poder sincronitzar fàcilment arxius entre diferents ordinadors i compartir-los amb altres usuaris.

Enllaç entre Clickedu i Dropbox

1. Per connectar Clickedu amb Dropbox heu de clicar la icona negre amb una silueta blanca del menú de funcionalitats, a la part superior dreta de la pantalla, i a la icona del núvol amb un engranatge.

2. A continuació veureu una pantalla on haureu de clicar l'enllaç ‘Connecta’ de l'apartat de Dropbox.

3. Després, us demanarà que inclogueu les vostres dades d’accés (nom d'usuari i contrasenya) a Dropbox.

4. Haureu d'acceptar les advertències de seguretat i ja tindreu la connexió configurada.

Si el procés ha anat correctament, tornareu a Clickedu i visualitzareu la informació del compte enllaçat.

Una vegada estigui activat Dropbox, a Arxius >  Les meves carpetes trobareu l'enllaç amb Dropbox.

Si es talla o es nega l’autorització, us quedareu fora de Clickedu.

Una vegada el compte està enllaçat, no us cal repetir aquest procés, a no ser que desinstal·leu el compte directament al Dropbox.

A partir d’aquí, ja podeu navegar per tot el vostre directori de Dropbox. És una estructura semblant a la de Clickedu, però sempre es treballa directament en línia amb Dropbox: nosaltres mai guardem alguna dada que no sigui la de l’autorització de l’usuari.

Si voleu esborrar o desenllaçar el compte de Drobox de Clickedu, heu d’anar a la icona del núvol amb l'engranatge o directament a Dropbox i desinstal·lar-ne l’aplicació, acceptant el missatge d’eliminar l’aplicació.

Si heu desinstal·lat l’aplicació de Clickedu, com que Clickedu encara no sap que no existeix un enllaç entre Clickedu i Dropbox, us apareixerà un missatge d'error i us netejarà la relació del compte, el qual haurem de tornar a enllaçar.

Nota important:
S'ha de tenir en compte que quan algun membre de l'escola té el permís per realitzar 'treball compartit', pot accedir de forma íntegra al Clickedu d'altres usuaris de l'escola. És per això que, des de Clickedu, us recomanem restringir l'ús de les carpetes personals —i dels serveis de la plataforma en general— a l'àmbit professional, i no al personal.