Gestió del grup - Mòdul Institucional

Modificat el Dt, 17 Oct., 2023 a les 9:27 AM

Per accedir a aquesta pantalla es necessita el permís Accés a la gestió del grup.

Es tracta d'una pantalla des de la qual podreu consultar elements de Clickedu i reduplicar-los per als diferents centres que formin part de la vostra institució. Per accedir-hi, només ho podreu fer des del Mòdul Institucional, fent clic a Gestió del grup (amb la icona de l'engranatge).

Dins de Gestió del grup hi trobareu 4 pestanyes: usuaris, rebuts, serveis i tipus.

Si feu clic a cadascuna de les pestanyes, podreu veure els paràmetres que podreu replicar per a la resta d'escoles del vostre grup i que apareixeran a la seva plataforma Clickedu independent.

A cada pestanya, si feu clic al menú superior dret, hi veureu un desplegable amb els elements de la plataforma dins de cada mòdul (Usuaris, rebuts, serveis i tipus) que es poden modificar des de cada centre.

Si existeixen elements replicats, apareixeran a la pantalla ressaltats de color blau. Amb aquests elements, podreu realitzar 3 accions: modificar la replicació, eliminar la replicació o veure la replicació.

Si no existeixen elements replicats, podreu, amb la icona +, crear una nova replicació.

Si en un dels centres de la vostra institució es produeix algun canvi que que vulgueu replicar a la resta d'escoles, serà necessari que reapliqueu la replicació. Els canvis només poden realitzar-se des del centre d'origen, mai des dels centres als quals hàgiu aplicat la replicació.