Accés al correu web, Gmail o correu Office 365

Modificat el Tue, 07 Mar 2023 a les 06:27 PM

En el marge superior dret de la pantalla pot aparèixer la icona d'un sobre obert (), que ens servirà per accedir al nostre correu des de la plataforma, segons el que configureu com a passarel·la de correu

Correu de Google (Gmail):

Quan configureu la passarel·la amb Gmail, tindreu un enllaç entre el correu electrònic de l’escola i el Gmail, per a tots els usuaris de Clickedu.

Per saber si el teniu activat, només cal que us fixeu amb la icona del sobre, que ha de ser aquesta: .

Per poder configurar les dades personals de cada usuari que tingui un compte de Gmail, podeu utilitzar el mateix procediment que feu servir per al correu web.

Si intenteu accedir directament al sobret sense tenir el compte configurat, us apareixerà una finestra amb un missatge que us dirà que heu de configurar les dades de la passarel·la.

Una vegada tingueu el vostre compte guardat, podeu fer clic al sobre vermell i accedir a una pantalla en la qual veureu els correus no llegits i els assumptes amb els seus respectius enllaços directes.

Si ja heu iniciat sessió abans de clicar, podeu accedir directament a la vostra safata de Gmail.

Si no heu posat les vostres credencials, us demanarà que inicieu sessió. Mentre no tanqueu la sessió, continuareu a dins i hi accedireu directament.

Si no teniu correus pendents de llegir, visualitzareu una pantalla en què us informa que no teniu missatges. A sota us apareixerà un enllaç per accedir directament a Gmail.