Introducció a l'app

Modificat el Dv, 27 Oct., 2023 a les 11:18 AM

L'aplicació mòbil de Clickedu, disponible per a mòbils i tauletes amb Android o iOS, permet realitzar algunes de les funcionalitats més necessàries en el dia a dia del personal docent i de les famílies i ajuda a mantenir una ràpida comunicació entre els agents implicats en l'educació dels alumnes.

Segons el tipus d'usuari que accedeixi a l'app hi haurà unes eines disponibles o unes altres. Per exemple, tots els usuaris poden veure el calendari, el seu horari i usar el missatger. En canvi, una família pot accedir a l'apartat Dia a dia, i un professor pot accedir a les sessions i entrar notes dels ítems.

Us podeu descarregar l'app de Clickedu des de Google Play (per a dispositius amb Android) i des de l'App Store (per a dispositius amb iOS).

Per a Android també podeu descarregar-vos l'app des de l'Amazon Appstore o instal·lar directament l'arxiu APK.

Noves versions de l'APP de Clickedu

Sempre que hi hagi una nova versió de l'APP disponible, recomanem encaridament que l'actualitzeu i seguiu aquestes instruccions:

1. Tanqueu la sessió a l'APP (icona de les tres ratlles, a la part superior esquerra de la pantalla)

2. Accediu a "Configuració" del vostre dispositiu i d'aquesta aplicació i esborreu totes les dades (cookies, usuaris desats, dades a la caché...).

3. Desinstal·leu l'aplicació.

4. Instal·leu l'aplicació novament.

5. Accediu-hi de nou seguint el procediment habitual.