Centres de cost

Modificat el Dj, 14 Març a les 8:16 AM

Aquesta pantalla permet afegir els centres de cost per poder exportar assentaments i fer-ne el tractament a la comptabilitat analítica.

Podeu accedir a aquesta pantalla mitjançant Gestió > Rebuts > Definició > Centres de cost

Un cop dins, veureu una pantalla amb dues pestanyes (Centres de cost i Unitats d'anàlisi).

Si no teniu cap centre de cost, apareixerà l'avís que podeu veure a continuació:

Per introduir un centre de cost, heu de clicar a la icona + a la part superior dreta del menú (Nou centre de cost) i emplenar els camps requerits que apareixen al formulari.

Recordeu que, quan ja hàgiu completat els camps, haureu de fer clic a Guardar.

Un cop configurats els centres de cost, aquesta és la visió que tindreu:

Fent clic a l'indicador que es mostra a Conceptes,  s'obrirà una pantalla on podreu veure detallats els conceptes als quals està vinculat cada centre de cost. Fent clic a l'indicador de la columna Serveis, s'obrirà una pantalla de consulta amb la informació de les tarifes de serveis a què s'ha vinculat  el centre de cost.

A la pestanya Unitats d'Anàlisi, si no existeix cap unitat d'anàlisi es mostrarà un avís a la pantalla. Per poder introduir una nova unitat d'anàlisi, heu de fer clic a la icona + de la part superior dreta.

Aquí, heu d'emplenar els camps requerits per definir la nova unitat d'anàlisi. Així, es vincula el centre de cost i la unitat per a la posterior exportació dels assentaments.

És important tenir en compte que només és possible l'exportació a Sage200.