Tancar la sessió de Clickedu

Modificat el Dt, 7 Març, 2023 a les 6:29 PM

Per tancar la sessió de Clickedu heu de clicar la icona negra amb una silueta blanca de la part superior dreta de la pantalla i després el botó vermell amb una x que surt a seva esquerra.

Tingueu en compte que si esteu treballant en un ordinador al qual hi pot accedir tothom i no tanqueu la sessió correu el risc que algú ocupi el vostre lloc quan marxeu i pugui entrar al vostre Clickedu, amb tot el que això suposa. Per això, us recomanem que tanqueu la sessió de Clickedu quan acabeu de treballar.