Canviar la contrasenya

Modificat el Tue, 07 Mar 2023 a les 06:29 PM

Per canviar la contrasenya donada per l’escola per una altra de més fàcil de recordar

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Entrar a Clickedu

Quan entreu per primer cop a Clickedu ho feu amb una contrasenya que us dona l’escola i que no és gaire fàcil de recordar. Acostuma a ser una combinació alfanumèrica generada automàticament. Clickedu ofereix la possibilitat de canviar-la:

1. A la part superior dreta de la pantalla, al menú de funcionalitats, trobareu una icona negra amb una silueta blanca. Si hi cliqueu apareixeran a l’esquerra altres icones.

2. Feu clic a la icona de la clau, que us redirigirà a una pantalla on Clickedu us demanarà que escrigueu la contrasenya actual i la nova. Veureu que l’heu d’escriure dues vegades per confirmar que no us heu equivocat.

Tingueu en compte que la contrasenya no s’ha de poder endevinar fàcilment. Clickedu exigeix tot un seguit de requisits que fan augmentar la seguretat de la paraula triada.

3. Feu clic sobre el botó 'Acceptar'. Apareixerà el missatge 'Paraula de pas canviada’ i anireu a parar a la plana principal del mòdul ‘Sumari’.