Accés des de tauleta o mòbil

Modificat el Wed, 27 Mar 2024 a les 03:53 PM

Per poder accedir a la plataforma des d'una tauleta o telèfon intel·ligent

Hi ha dues maneres d'entrar a Clickedu des d'una tauleta o un mòbil: amb l'arxiu de pas o amb una segona contrasenya. Si utilitzeu un dispositiu amb un sistema iOS inferior a l'11, només podreu accedir a la plataforma amb la segona contrasenya.

a) Accedir amb l'arxiu de pas

Per poder accedir a Clickedu amb l'arxiu de pas cal que el dispositiu tingui  instal·lada una aplicació per explorar carpetes i arxius del dispositiu. A iOS, només es pot fer amb l'aplicació Arxius, d'Apple (només disponible per a sistemes operatius iOS 11 i superiors). A Android podeu utilitzar aplicacions com File manager (de Rhythm Software) que us podeu descarregar des de Google Play. Podeu afegir l'arxiu de pas a aquestes aplicacions desant-lo des del vostre correu electrònic.

Un cop tingueu l'arxiu de pas, aneu a la pantalla d'inici de sessió del vostre Clickedu des del navegador del dispositiu i poseu la versió d'escriptori (a Safari, per exemple, ho podeu fer mantenint pressionada la fletxa de refrescar la pàgina). Introduïu el vostre usuari i contrasenya i, a la pantalla següent, cliqueu 'Seleccionar arxiu' i Explorar, que us obrirà una finestra on podreu cercar el vostre arxiu de pas i seleccionar-lo.

b) Accedir amb una segona contrasenya

Per poder accedir a Clickedu amb una segona contrasenya heu d'obrir el vostre arxiu de pas amb un editor de textos (per exemple, Bloc de notes) i recordar els sis primers caràcters: aquesta és la segona contrasenya que necessitareu per entrar.

Un cop hàgiu memoritzat aquests sis dígits, aneu a la pantalla d'inici de sessió del vostre Clickedu des del navegador del dispositiu, introduïu el vostre usuari i contrasenya i, a la pantalla següent, escriviu aquests sis primers dígits de l'arxiu de pas.