Exportació d'adreces de correu electrònic del mòdul institucional

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 2:11 PM

Per exportar un llistat de tots els correus electrònics de les escoles que formen part de la institució

Aquests llistats us poden ser útils per importar a softwares com Acumbamail, MailChimp, Sendinblue, etc.

1. Entreu al bloc del mòdul institucional.

2. Accediu al mòdul Tramesa massiva: correu electrònic i SMS.

3. Cliqueu Exportació d'adreces de correu electrònic.

4. Seleccioneu el tipus d'usuari (responsables, alumnes, personal docent, personal d'administració i serveis o altres) dels quals voleu saber les adreces de correu.

Podeu indicar dates perquè només s'exportin els usuaris donats d'alta durant un període concret.

5. Seleccioneu les escoles i cliqueu Exportar.

Se us descarregarà un arxiu .xlsx amb el llistat de les adreces de correu electrònic sense capçalera.