Plataforma de tiquets de Clickedu

Modificat el Dv, 30 Juny, 2023 a les 1:04 PM

AVÍS IMPORTANT: Aquesta plataforma està en vies d'ésser substituïda per un nou portal d'atenció al client, actiu des d'abril 2023. Feu clic aquí per conèixer quin és el nou funcionament per a l'obertura de tiquets.

Clickedu disposa d'una plataforma perquè els centres puguin fer consultes o informar d'algun problema mitjançant l'obertura det tiquets. Qui acostuma a tenir accés a aquesta plataforma és l'encarregat TIC del centre, que hi pot accedir des de Sumari > Passarel·les (franja esquerra), però cada centre s'organitza com considera més oportú.

En aquesta plataforma trobareu un formulari amb els camps necessaris per resoldre la qüestió tan ràpid com sigui possible i de manera efectiva, a banda de poder saber en tot moment en quin estat es troben els tiquets que obriu.