Entrevistes concertades

Modificat el Tue, 07 Mar 2023 a les 06:27 PM

Per veure les entrevistes concertades que teniu pendents de realitzar

El mòdul Entrevistes concertades és visible als tutors o càrrecs i mostra les entrevistes que prèviament han —o els han— concertat i estan pendents de realitzar.

1. Entreu al bloc Sumari.

2. Feu clic al mòdul Entrevistes concertades. El número que apareix abans d'entrar-hi és el nombre d'entrevistes que teniu concertades per al dia actual.

Se us obrirà una pantalla amb una taula amb la informació de cada entrevista: el nom de l'alumne amb els pares del qual parlareu i la data i l'hora de l'entrevista.

Si feu clic a la icona  (Entrevistes) anireu a l'apartat Comunicació de la fitxa de l'alumne, des d'on podreu tancar les entrevistes o dur a terme les accions que trobeu oportunes.