Què és el bloc Comptabilitat?

Modificat el Dc, 29 Nov., 2023 a les 9:28 AM

El bloc Comptabilitat de Clickedu no forma part del paquet bàsic que contracteu. És una eina que us permet integrar les tasques comptables a la plataforma.

El gran avantatge de fer-lo servir és que està vinculat amb els mòduls de gestió de la plataforma. Així, contractant-lo, tindreu la facturació automàticament traspassada a la comptabilitat. Tot en un sol clic.

Per contractar-lo us haureu de posar en contacte amb el nostre Departament Comercial, mitjançant el correu info@clickedu.net, que us farà un pressupost.

Un cop contractat, els tècnics de Clickedu procediran a activar-lo a la vostra plataforma, on el podreu veure al menú superior, juntament amb la resta de blocs.

Els usuaris que hi podran accedir són aquells que quan contracteu el bloc ho demaneu.