Donar d'alta una incidència especial: manteniment, informàtica i Clickedu

Modificat el Dc, 3 Maig, 2023 a les 2:52 PM

Per crear incidències sobre àmbits més restringits

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Donar d’alta una incidència

Hi ha incidències que tenen un procés de resolució més senzill: les relacionades amb el manteniment de l’escola, les que tenen a veure amb la informàtica i les incidències de Clickedu. Cadascun d’aquest tipus d’incidències disposa d’un sistema d’alta propi que veureu a continuació.

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Incidències i indicadors.

2. A Incidències, cliqueu el tipus d'incidència que vulgueu donar d'alta.

Tots els usuaris poden donar d'alta incidències de Clickedu. Si voleu limitar-ho, aneu a Administració > Tipus configuracions i importacions/exportacions > Altres configuracions i assegureu-vos que la configuració Limitar incidències de Clickedu (id. 600) està activada. D'aquesta manera, només els usuaris amb accés al bloc Administració podran donar d'alta aquest tipus d'incidències.

Aquestes incidències de Clickedu són per a ús intern del centre. Per informar d'un problema amb la plataforma a Clickedu, utilitzeu la plataforma de tiquets.

3. Cliqueu el botó Alta d'incidència o suggeriment.

4. Aneu al bloc Gestió i cliqueu, a l'apartat Incidències, el tipus que us interessi.

En el cas de les incidències de manteniment i d’informàtica, cal indicar el lloc de l’escola on s’ha produït i, en aquestes últimes, també l’equip afectat a través del número d’inventari.

Podeu indicar el número d’inventari manualment, o bé utilitzar les dades d’inventari que teniu introduïdes a la plataforma, clicant Inventari. Llavors heu de seleccionar l’edifici en què es troba l’equip a reparar i l’aula, i us mostrarà quins equips teniu inventariats en aquella aula concreta.

5. Ompliu els camps i cliqueu Acceptar per donar d'alta la incidència.

S'enviarà un missatge de correu electrònic als usuaris amb els permisos, respectivament, Veure el llistat d'incidències de mantenimentAvaluar les incidències informàtiques.