Entrevistes pendents de concertar

Modificat el Tue, 07 Mar 2023 a les 06:27 PM

Per concertar les entrevistes que us han demanat

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començarCrear entrevistesDemanar una entrevista als pares

Tant si els tutors són qui demanen entrevistes i des de consergeria es concerten com si les demanen els pares i es concerten des de consergeria o ho fa el mateix tutor, és des d'aquest bloc des d'on ho podeu fer.

Quan algú dona d'alta una entrevista pot indicar que el dia i hora es concertin des de consergeria, i és des d'aquest mòdul que s'ha de fer. Si heu configurat Clickedu perquè els pares puguin demanar entrevistes, les peticions també arribaran a aquest mòdul.

• Permís necessari: Concertar entrevistes amb els pares.

Sense aquest permís, si un càrrec o tutor té peticions d'entrevista, també pot accedir a aquest mòdul si teniu activada la configuració Assignació d'entrevistes pròpies (Administració > Tipus, configuracions i importacions/exportacions > Altres configuracions > id. 673).

1. Des del bloc Sumari, cliqueu Entrevistes pendents de concertar.

Si teniu el permís Concertar entrevistes amb els pares veureu totes les peticions d'entrevista. Si no, veureu només les vostres entrevistes.

2. Per concertar el dia i hora d'una entrevista cliqueu (Concertar).

Aquí podeu concertar l'entrevista igual que a Crear entrevistes o a la fitxa de l'alumne.

També podeu esborrar una petició amb la icona .