Crear frases d'avaluació

Modificat el Dt, 22 Ago., 2023 a les 11:33 AM

Per crear observacions pròpies per a les avaluacions i butlletins dels alumnes

Conceptes del glossari relacionats: frases d’avaluació

El centre pot crear
frases genèriques, però els docents podeu crear-ne de pròpies.

1. A la part superior del bloc Matèries, cliqueu Frases d'avaluació.

Si cliqueu Veure, veureu les frases genèriques definides pel centre.

2. Cliqueu Nova frase per crear una nova frase o categoria de frases.

3. Introduïu el seu nom, marqueu si és una frase o una categoria i si la utilitzareu com una observació per als alumnes o per al grup i cliqueu Guardar.

Podeu ordenar les vostres frases clicant Reordenar frases.

També podeu obtenir les frases d'un altre docent o copiar les vostres amb el desplegable.