Administrar frases: Bancs de frases

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 10:39 AM

Per administrar els bancs de frases que serviran per avaluar els alumnes.

Cadascuna de les matèries que s’imparteixen a l’escola pot tenir les seves pròpies frases d’avaluació.

Entrem al bloc Administració, al mòdul Acadèmic.

Feu clic al botó Accions, a Administrar frases i, per últim, a la pestanya Bancs de Frases.

Accedireu a la pàgina on apareix la llista de bancs de frases que teniu creats, per etapes i/o nom del banc. També podrem exportar a Excel els Bancs de frases i les frases de cada banc.

També podreu crear nous bancs de frases amb el botó Nou banc de frases, i copiar-les d'una matèria a una altra, mitjançant els desplegables que apareixen al costat.

Podeu modificar el banc de frases prement la icona , que apareix a la dreta de cada banc de frases.

Per veure les frases que conté cada banc, cal prémer la icona de l'ull. En la pantalla que apareix, a part de veure les frases que hi ha creades per a cada una de les matèries, també podreu crear frases noves (amb el botó Nova frase), reordenar-les (amb el botó Reordenar), Modificar el banc o Assignar-lo a una matèria.

Si entreu la pantalla de creació de frases, hi podeu escriure la frase en català o castellà i masculí i femení.

Les frases apareixeran en el butlletí dels alumnes en funció del seu gènere, en masculí o femení (recordeu que a la fitxa de l'alumne indiqueu si és home o dona); i en castellà, si a la fitxa de l'alumne tenen marcada l'opció Atenció individualitzada en castellà.

Amb el símbol (-) Podeu desactivar els bancs que no utilitzareu sense esborrar-los, de manera que l'històric d’altres anys no quedi afectat. A més, activant el selector del quadre superior podreu mostrar Bancs de frases deshabilitats, els quals podran tornar a ser activats.

Amb la icona del full amb el vist de color verd, podeu Assignar bancs de frases a matèries de forma més àgil.

Des de la visió del professor, a Matèries, escolliu la matèria a la qual hàgiu vinculat el banc de frases i, a Avaluar, podreu Exportar a Excel el banc de frases amb les frases que contingui.