Administrar frases: Frases generals

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 12:08 PM

Frases que serviran com a observacions a l’hora d’avaluar als alumnes.

Entreu al bloc Administració, al mòdul Acadèmic.

Al desplegable Accions, feu clic a l'apartat Administrar frases. A Observacions generals, per crear una frase, premeu Nova frase.

Podeu crear frases per avaluar els alumnes i també frases per avaluar el grup/classe. Activeu-ne una o l'altra en funció del que necessiteu.

Per tenir les frases ordenades podem crear Categories de frases.

Un cop creada la frase, tornem al llistat de frases. Clickedu et permet filtrar per professor, reordenar les frases i, fins i tot, copiar-les.

També és possible Editar () aquestes frases o Eliminar-les ().