Avaluar les competències bàsiques

Modificat el Dj, 23 Maig a les 10:58 AM

Per avaluar les competències com a tutor

Clickedu permet que el tutor avaluï les competències dels alumnes de cada una de les avaluacions i dels resultats finals de curs. També podeu avaluar competències de les activitats extraescolars.

Amb el permís Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics podeu configurar les competències bàsiques.

Índex:
—
Resultats d'avaluació
—
Resultats finals

RESULTATS D'AVALUACIÓ

1. Com a tutor, des del bloc Matèries, cliqueu, al menú superior, Competències bàsiques. Si no ho veieu, proveu de clicar l'angle que hi ha a la dreta per veure més funcionalitats del bloc.

2. De la classe que vulgueu avaluar, seleccioneu Resultats d'avaluació, indiqueu l'avaluació al desplegable i cliqueu Cercar.

Les notes que apareixen són les que hagi posat cada docent des de Matèries > la seva matèria > Avaluar > Accions > Competències bàsiques o les dels ítems avaluatius que s'hagin relacionat amb les competències bàsiques. Podeu consultar el pes que té cada ítem clicant Taula d'ítems, que es defineixen des d'Administració > Acadèmic > Accions > Competències bàsiques > la competència en qüestió >  (Taula d'ítems).

3. Cliqueu Calcular per obtenir la nota a partir de les notes que han posat els docents.

4. Poseu el resultat de l'avaluació i cliqueu Guardar.

RESULTATS FINALS

1. Com a tutor, des del bloc Matèries, cliqueu, al menú superior, Competències bàsiques. Si no ho veieu, proveu de clicar l'angle que hi ha a la dreta per veure més funcionalitats del bloc.

2. De la classe que vulgueu avaluar, seleccioneu Resultats finals.

3. Al desplegable, indiqueu si voleu posar el resultat de l'avaluació final o l'avaluació extraordinària i a partir de quines notes el voleu calcular i cliqueu Cercar.

Apareixen més o menys opcions depenent de l'etapa.

Resultats segons els ítems avaluatius. Apareixen els ítems avaluatius que s'hagin relacionat amb les competències bàsiques.
Podeu consultar el pes que té cada ítem clicant Taula d'ítems, que es defineixen des d'Administració > Acadèmic > Accions > Competències bàsiques > la competència en qüestió >  (Taula d'ítems).

Resultats segons les notes de les matèries. Apareixen les notes finals de les matèries.
Des d'Administració > Acadèmic > Accions > Competències bàsiques > la competència en qüestió >  (Taula de matèries) es pot definir com es calcula la nota final. Si és una mitjana ponderada o amb percentatge, podeu veure el pes de cada matèria clicant Taula de matèries.

Resultats segons les notes finals de les competències a les matèries. Apareixen les notes que hagi posat cada docent des de Matèries > la seva matèria > Avaluar > Accions > Competències bàsiques > Avaluació final o Avaluació extraordinària (segons el cas).
Des d'Administració > Acadèmic > Accions > Competències bàsiques > la competència en qüestió >  (Taula de matèries) es pot definir com es calcula la nota final. Si és una mitjana ponderada o amb percentatge, podeu veure el pes de cada matèria clicant Taula de matèries.

Resultats segons les competències en les avaluacions. Apareixen els resultats d'avaluació que heu calculat des d'aquesta mateixa pantalla.

Avaluació final - Resultats segons les notes finals de les competències de 2n nivellVisible per als centres que tingueu activada l'herència a les competències (Administració > Acadèmic > Accions > Competències > icona de l'engranatge > Habilitar l'herència a les competències > Guardar). En aquesta pantalla es mostraran les competències de 2n nivell que tingueu enllaçades a les competències clau. Si feu clic a Calcular, es mostrarà la nota i podreu modificar-la si és necessari a la casella Nota modificada. Després d'avaluar-la, feu clic a Guardar i procediu a calcular la competència de primer nivell.

Resultats de curs. Hi podeu introduir directament la nota, sense obtenir-la a partir de les notes que ja hi hagi a Clickedu.

Observacions. Hi podeu afegir observacions internes i per a la documentació final, que apareixeran (depenent de la normativa) al butlletí final i a l'acta.

4. Calculeu i poseu les notes i les observacions (segons el cas) i cliqueu Guardar.