Assistència data

Modificat el Dt, 22 Ago., 2023 a les 11:12 AM

Per passar llista de tots els grups d'un dia determinat i veure les sessions o classes on no s'ha passat llista

Amb permís, podeu passar llista de qualsevol alumne de qualsevol dia i veure llistats de les sessions o les classes en les quals no s'ha passat llista.

• Permís necessari: Accedir a Assistència data per passar llista d'un dia determinat

Índex:
—
Assistència data
—
Pendent de passar llista

ASSISTÈNCIA DATA

1. Entreu al bloc Matèries i cliqueu, al menú superior, Assistència data.

2. Indiqueu el dia del qual voleu introduir l'assistència i cliqueu Cercar.

Us apareixeran totes les classes del centre, amb el nombre d'alumnes que hi ha i si s'ha passat llista.

Amb la icona  (Full d'assistència) us podeu descarregar un full per passar llista en paper.

Amb la icona  (Full d'observacions) us podeu descarregar un full per fer observacions en paper.

3. Per introduir l'assistència d'una classe cliqueu  (Passar llista).

També podeu clicar aquesta mateixa icona d'una etapa per introduir l'assistència de tots els alumnes d'una etapa.

4. Introduïu l'assistència i cliqueu Guardar.

Si teniu motius d'absència els podeu escollir en el desplegable. Tingueu en compte que els motius ja tenen la justificació fixada, així que, si la canvieu, es traurà el motiu.

Amb la icona  (Comentaris) podeu introduir comentaris d'un alumne.

Tingueu en compte que passar llista des d'aquesta pantalla no activa el flux de comunicació.

PENDENT DE PASSAR LLISTA

Des d'aquesta pantalla podreu comprovar si hi ha algun dia en què falti passar llista d'algun curs o matèria. Si és així, podeu entrar-hi per veure'n els detalls i recordar a aquells professors que encara no ho hagin fet que s'ha de passar llista.

1. Entreu al bloc Matèries i cliqueu, al menú superior, Assistència data.

2. Cliqueu la icona  (Pendent de passar llista).

Els dies amb un triangle d'advertència són aquells els quals en alguna sessió no s'ha passat llista.

3. Cliqueu algun d'aquests dies.

Anireu a una pantalla on veureu tres llistats.
Classes: el llistat de les etapes en les quals es passa llista per dia i no per sessió on no s'ha passat llista.
Matèries: el llistat de les sessions on no s'ha passat llista.
Llistat de professors: el llistat de professors que no han passat llista.

Per cada llistat podeu:
— Exportar-lo a Excel clicant la icona (Exportar a Excel).
— Imprimir-lo clicant la icona (Imprimir).

Podreu enviar un correu electrònic als professors que vulgueu per avisar-los que han de passar llista. Cliqueu la icona  (Enviar correu electrònic) de la columna Accions del costat del nom de cada professor.

Si tots els professors que no han passat llista tenen un correu electrònic definit, podeu enviar-los un recordatori genèric clicant  (Enviar correu electrònic a tots els professors) del costat de Llistat de professors.

• Permís necessari: Enviar comunicacions al personal docent i PAS