Administrar frases: Frases complementàries

Modificat el Dt, 21 Nov., 2023 a les 3:21 PM

Per gestionar els bancs de frases de les àrees complementàries.

Entreu al bloc Administració, al mòdul Acadèmic.

Feu clic a l'acció Administrar frases i aneu a la pestanya Frases complementàries.

Des d'aquesta pàgina podeu consultar les àrees complementàries de l’any escolar. Per crear el banc de frases per a una d’aquestes àrees complementàries, fes clic al vincle Administrar (clau anglesa) d’una àrea determinada.

Feu clic a Nova frase per crear-ne una. Empleneu les dades de la nova frase: poseu-li un nom i marqueu les avaluacions a les quals es farà servir.

Un cop creades les frases per a les àrees complementàries, pots reordenar-les.