Administració de proveïdors

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 1:44 PM

Per indicar qui ens facilita els diferents articles i poder-los filtrar a l'hora de cercar comandes

• Permís necessari: Gestionar Vendes i activitats (Serveis > Vendes i activitats).

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Vendes i activitats.

2. Cliqueu i, després, Administració de proveïdors.

Us apareixen els proveïdors que tingueu introduïts a la plataforma.

També s'hi pot accedir des de Gestió > Incidències i indicadors > Incidències > Administració de proveïdors.

3. Per afegir un proveïdor cliqueu la icona del signe més (Nou proveïdor).

4. Ompliu els camps.

Si voleu que el proveïdor no es mostri marqueu Inactiu.

5. Cliqueu Guardar.

Se us redirigirà a la pantalla d'administració de proveïdors, on podreu editar el proveïdor (icona del llapis) i esborrar-lo (icona de la brossa).