Llistat d'usuaris

Modificat el Dt, 27 Juny, 2023 a les 1:15 PM

Per extreure informació relativa als usuaris de l’escola

Podeu extreure llistats amb la informació que necessiteu de tots els usuaris del centre.

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Gestió d'usuaris.

2. Cliqueu el botó Llistats i, al desplegable, seleccioneu Llistat d'usuaris. Accedireu a la pàgina on es pot obtenir el llistat amb la informació necessària.

3. Seleccioneu els tipus d'usuari, els paràmetres i la informació que voleu que apareguin al llistat.

Quan voleu generar una llista d’alumnes només de baixa o només d’alta, podeu fer que se us mostrin els que hi hagi per un interval de dates concret, omplint els camps Inici i Final amb les dates que vulgueu.

Si seleccioneu Dades bancàries, es mostraran totes les formes de pagament que estiguin donades d’alta.

4. Cliqueu Generar per fer el llistat o Crear etiquetes per imprimir etiquetes.

5. Escolliu més concretament les dades que voleu i cliqueu Generar

També podeu escollir usuaris individuals, això us serà útil per a estalviar paper quan genereu etiquetes.

Un cop generat el llistat, podeu:
— Extreure'l en format Excel, clicant Exportar a Excel.
— Imprimir-lo, clicant Imprimir taula.
— Seleccionar un format de capçalera i peu dels que hàgiu configurat des d'Administració > Acadèmic > Tipus, configuracions i importacions/exportacions > Configuració de capçaleres i peus, amb el permís Configurar capçaleres i peus (Comunicació).
— Guardar el format del llistat que acabeu de generar, posant-li un nom i clicant Guardar format. Per a recuperar aquest format, torneu al llistat d'alumnes i a Els nostres formats, busqueu el llistat i cliqueu Recuperar.