Llistat de germans

Modificat el Dv, 3 Març, 2023 a les 7:15 PM

Per extreure un llistat amb informació relativa dels germans que hi ha a l'escola.

• Permís necessari: Administració de Clickedu > Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics

1. Per accedir a aquest apartat, cal que entreu al bloc Administració, mòdul Gestió d'usuaris, botó Llistats, Llistat de germans.

2. Anireu a la pàgina on podreu extreure un llistat de tots els germans, dels germans grans o dels germans petits.

3. Si no heu marcat cap opció, per defecte, Clickedu us mostrarà el llistat de tots els germans que hi ha a l’escola. Podreu imprimir el llistat o exportar-lo a Excel.