Exemple de llistat: Generar el cens dels pares de l'escola

Modificat el Dj, 26 Oct., 2023 a les 1:28 PM

Per poder fer les votacions al consell escolar es necessita el cens dels responsables (pares i mares). Per fer-ho, les escoles poden fer un llistat com indiquem:

Aneu a Administració > Gestió d'usuaris > llistats > llistats d'alumnes
Seleccioneu les classes

A Altres Paràmetres seleccioneu: Fill Únic + Germans
A l'apartat d'informació trieu ‘Responsables’
A la pantalla següent seleccioneu de els camps de les dades dels Responsables marcats a continuació:

-Cognoms Responsable 1
-Responsable 1
-DNI 1
-Cognoms Responsable 2
-Responsable 2
  -DNI 2

Passeu el llistat a Excel.

IMPORTANT: Tingueu en compte que, des de Clickedu, no es pot extreure el llistat amb les dades encriptades. Un cop tingueu l'arxiu a Excel, seguint les instruccions (aquí), podreu obtenir un llistat on es mostraran únicament els últims quatre dígits del DNI.

El llistat contindrà sis columnes.

Dins l’Excel seleccioneu les dades de les tres columnes de la dreta i les talleu i les enganxeu (cortar-pegar) a sota de l’última fila de la primera columna.
Això generarà un llistat de només tres columnes amb tots els noms dels responsables.
Des el propi Excel podeu ordenar-los alfabèticament.

Des del Clickedu, recordeu que podeu guardar el format del llistat per tornar-lo a usar una altra vegada.