Llistat d'assistència dels alumnes

Modificat el Dt, 27 Juny, 2023 a les 11:53 AM

Per extreure un llistat de l'assistència dels alumnes

Permet extreure un llistat amb informació relativa al nombre de faltes d'assistència i retards (justificats o no justificats) de cadascun dels alumnes.

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Acadèmic.

2. Cliqueu el botó Llistats i al desplegable seleccioneu Llistat d'assistència dels alumnes.

3. Seleccioneu les classes de les quals voleu veure el llistat i la informació que voleu que hi aparegui i cliqueu Cercar.

Un cop generat el llistat, podeu veure el nombre d'absències i retards justificats o no de cada alumne dels mesos que heu seleccionat, el total i el total en percentatges.

Podeu exportar a Excel el llistat generat clicant Exportar a Excel

Recordeu que és imprescindible que l'assistència es registri segons la configuració escollida: dia/matí/tarda o sessió.