Llistat d'emergència

Modificat el Dc, 3 Maig, 2023 a les 11:16 AM

Per generar un llistat en què apareguin els usuaris actius al centre en aquell moment.

• Permís necessari: Administració de Clickedu > Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics

1. Cal que accediu a Administració, escolliu el mòdul Gestió d'usuaris, a dalt a la dreta veure el desplegable Llistats i, a dins d'aquest, trieu Llistat d'emergència.

Aquest llistat inclourà els seus nom i cognoms, els telèfons de contacte i una columna on s'indica si l'alumne ha faltat aquell dia. Si passeu llista cada hora, s'indicarà l'hora concreta de l'absència; si ho feu de tot el dia o matí i tarda, s'indicarà quan ha faltat (tot el dia, al matí o a la tarda). En ambdós casos, la fila corresponent apareixerà d'un color diferent, per destacar-hi aquesta informació.

D'altra banda, a la part superior del llistat apareix informació relacionada amb les exclusions horàries que hi hagi el dia en què es genera el llistat.

A la part superior dreta trobareu un botó per exportar el llistat a Excel () i un altre per accedir a l'apartat Avisos de consergeria, ja que està relacionat amb l'assistència dels alumnes.