Llistats de grups

Modificat el Dt, 27 Juny, 2023 a les 1:25 PM

Per extreure informació sobre l'organització del centre en grups

Aquest llistat us permet consultar informació sobre els alumnes que hi ha a cada grup. També podeu consultar els grups de cursos anteriors.

• Permís necessari: Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics.

1. Des del bloc Administració, aneu al mòdul Acadèmic.

2. A 'Llistats', cliqueu Llistats de grups.

També hi podeu accedir des d'Administració > Llistats, informes i taules.

Anireu a la pantalla on podeu veure els alumnes de cada grup, que podeu imprimir i exportar a Excel.

Al cercador podeu escollir quins grups voleu consultar i com els voleu agrupar. També podeu indicar si voleu que es mostrin els alumnes donats de baixa.