Grups de menjador

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 12:46 PM

Per definir torns o menjadors diferents

Podeu crear grups d’alumnes provinents de diferents classes i cursos, per exemple, per diferenciar diferents torns de menjador. Aquests grups us serviran per poder filtrar els alumnes a l'hora de passar llista.

• Permís necessari: Gestionar menjadorDonar d'alta i de baixa alumnes del menjador (Serveis > Menjador).

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Menjador.

2. Cliqueu Grups de menjador.

Veureu els grups que tingueu creats.

3. Per afegir un grup cliqueu Nou grup i ompliu els camps.

4. Per seleccionar els alumnes cliqueu una classe; els alumnes d'aquesta classe apareixeran a sota.

Podeu seleccionar tots els alumnes d'una classe mantenint el ratolí clicat des del primer fins al darrer alumne.

5. Cliqueu Guardar.

Per cada grup podeu:
— Modificar-lo clicant  (Modificar).
Exportar-lo clicant la icona d'Excel (Exportar).
— Esborrar-lo clicant  (Eliminar).

Aquests grups us serviran per poder passar llista i obtenir llistats d'usuaris i resums d'assistència, des de Gestió > Menjador > Assistència menjador.