Filtres

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 12:24 PM

Per crear filtres per als usuaris i obtenir llistats amb informació determinada

Clickedu permet que el centre creï filtres per poder obtenir informació dels usuaris. Exemples de filtres que les escoles acostumen a fer servir són: al·lèrgies i intoleràncies, medicacions o fills del personal del centre.

Si el que voleu és que aquesta dada aparegui a la fitxa de l'usuari també podeu utilitzar els camps addicionals.

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Acadèmic.

2. A Accions, cliqueu Filtres.

3. Per afegir un filtre, cliqueu  (Nou filtre).

4. Escriviu el nom del filtre i, si ho voleu, el seu codi i cliqueu Guardar.

Per cada filtre podeu clicar:
Editar (). Per canviar-ne el nom o el codi.
Opcions (). Per assignar-li o modificar-li les accions.
Veure usuaris assignats (). Per veure quins usuaris tenen el filtre assignat.
Estadístiques (). Per veure gràfics de les persones que tenen el filtre assignat.
Eliminar (). Esborrar el filtre si encara no se li han assignat opcions.

5. Per assignar-li opcions, cliqueu  (Opcions).

6. A cada opció li podeu indicar un nom, un codi i si voleu que es pugui marcar (Check) o que s'hagi d'escriure alguna cosa (Text). Així, per exemple, podeu afegir una opció de tipus check per indicar que un alumne té una al·lèrgia o intolerància i una de tipus text per especificar què té.

7. Feu-ho les vegades que necessiteu i cliqueu Guardar.

Si l'opció encara no s'està utilitzant, podeu editar-la () o eliminar-la ().

Des de la pantalla general dels filtres, podeu copiar o obtenir filtres d'altres cursos escolars clicant  (Copiar / obtenir filtres). Indiqueu el curs d'origen i el curs de destí, seleccioneu els filtres que voleu traspassar, indiqueu si també voleu traspassar les assignacions d'usuaris i cliqueu Copiar.

També podeu veure les estadístiques dels tipus d'usuaris assignats i les opcions des d'Estadístiques dels filtres ().

Ara ja podeu assignar els filtres als usuaris.