Traspàs de filtres

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 9:49 AM

Per traspassar els filtres d'un curs a un altre

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començarAssistent del traspàs de curs: introducció

Podeu traspassar els filtres d'un curs i, si ho desitgeu, els alumnes assignats.

1. Seleccioneu el curs escolar origen i cliqueu Traspassar.

Us apareixerà una pantalla amb tots els filtres que tingueu donats d’alta.

2. Seleccioneu els filtres que vulgueu copiar o seleccioneu-los tots de cop.

Marqueu Traspassar les assignacions d'usuaris dels filtres marcats si voleu mantenir els mateixos alumnes assignats a cada filtre.

Marqueu Modificar els filtres ja traspassats, sense duplicar-los si ja heu traspassat els filtres que esteu copiant i no els voleu duplicar, sinó modificar.

3. Cliqueu 'Guardar'.

Se us redirigirà a la pantalla anterior, on podreu veure que el punt que acabeu de traspassar ha quedat marcat de color blau.

4. Si cliqueu Veure detallsTornar a traspassar podreu tornar a traspassar els filtres que vulgueu.