Assignar filtres als usuaris

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 12:10 PM

Per assignar els filtres als usuaris

Quan hàgiu definit els
filtres d'usuaris, podeu assignar-los als alumnes, al personal del centre i als usuaris de tipus altres.

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Acadèmic.

2. A Accions, cliqueu Filtres.

3. Cliqueu Assignar filtres a alumnes () o Assignar filtres al personal i altres usuaris ().

4. Indiqueu les classes o els usuaris dels alumnes o el personal als quals vulgueu afegir filtres i els filtres dels quals vulgueu assignar opcions i cliqueu Filtrar.

5. Indiqueu les opcions del filtre per cada usuari i cliqueu Guardar.