Llistat de professors (Nova versió)

Modificat el Dt, 27 Juny, 2023 a les 11:21 AM

Per llistar les dades que us interessin sobre els professors

Sempre que necessiteu dades dels professors podeu llistar-les aquí: telèfons, adreces, les al·lèrgies i intoleràncies, etc.

• Permís necessari: Accedir al bloc Administració, Configurar aspectes acadèmics o Gestionar les dades del personal docent i PAS.

1. Des del bloc Administració, aneu al mòdul Gestió d'usuaris.

2. A Llistats, cliqueu Llistat de professors (Nova versió).

També hi podeu accedir des d'Administració > Llistats, informes i graelles > Llistats i informes dels usuaris > Professors.

3. Al cercador indiqueu el curs escolar del qual vulgueu cercar els professors, i les matèries de les quals són professors.

Per llistar tots els professors, marqueu Mostrar tots els professors.

4. A Camps heu d'escollir les dades que voldreu que apareguin dels professors.

Podeu modificar l'ordre en què apareixeran les dades a Camps seleccionats.

5. Per cercar, per exemple, els professors que van nèixer abans d'una data determinada, podeu seleccionar tot el personal docent del centre, escollir el camp Data de naixement, i, a Condicions de filtratge, clicar Afegir filtre, cercar aquest camp i seleccionar Abans del i introduir la data.

6. Si heu creat filtres, a Filtres d'usuaris podeu precisar la cerca perquè només se us mostrin, per exemple, els professors amb certa al·lèrgia.

Per definir si voleu els professors amb totes les opcions seleccionades o amb qualsevol d'elles heu d'utilitzar les possibilitats que teniu a Opcions. Al final d'aquest punt podeu trobar exemples d'aplicacions d'aquestes opcions.

7. Cliqueu Generar.

Aquí podeu veure el llistat que heu generat.

Escolliu algunes opcions sobre el llistat, com veure el número de la fila, fixar les primeres columnes per no perdre de vista els professors i paginar els resultats.

A més, podeu editar els camps del llistat.

Els canvis que feu en aquest llistat no modifiquen les dades reals de la plataforma: només serveixen per a la generació i exportació del llistat.

També podeu exportar el llistat a Excel i a Word o imprimir-lo.

Amb Guardar cerca podeu desar la cerca de camps, les condicions de filtratge i els filtres predefinits que heu utilitzat per recuperar el mateix llistat amb Cerques guardades.

EXEMPLES D'OPCIONS DE FILTRATGE

Imaginem que heu creat dos filtres, un per a les malalties i un altre per a la medicació, i que teniu cinc professors amb la següent informació:

Si seleccioneu els següents filtres en el llistat, us apareixeran uns professors o uns altres segons l'opció de filtratge que escolliu:

Vegem quins professors us apareixeran segons cada opció de filtratge:

Opció triadaProfessorsPer què
Qualsevol opció triada de qualsevol dels filtres triatsMarc, Cris, Maria i DavidPerquè tenen alguna opció de qualsevol dels filtres.
Qualsevol opció triada de tots els filtres triats
Marc i CrisPerquè tenen alguna opció a cada filtre.
Totes les opcions triades de qualsevol dels filtres triats
Marc i DavidPerquè tenen totes les opcions d'algun dels filtres.
Totes les opcions triades de tots els filtres triats
MarcPerquè té totes les opcions de tots els filtres.