Pantalla d'inici (plataforma de les famílies)

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 1:55 PM

Quan les famílies accedeixen a Clickedu arriben a aquesta pantalla, que els permet navegar per la plataforma i accedir fàcilment a totes les eines que des del centre els hàgiu activat.

A la part superior de la pantalla (comuna a tota la plataforma) hi podran veure el nom del centre, el seu nom, el menú de funcionalitats i el nom del fill/a. A més, si heu activat el selector d'idiomes el podran veure a l'extrem dret. El desplegable amb el nom de l'alumne permet que si el responsable té més d'un fill al centre no hagi de sortir i tornar a entrar cada vegada que vulgui accedir a la plataforma d'un fill diferent.

A la part esquerra hi ha el menú per navegar entre els diferents blocs de la plataforma, i a la part dreta, el calendari, les notícies i els butlletins informatius.

Al centre de la pantalla veuran les categories que hàgiu definit amb els blocs que hàgiu fet visibles (Administració > Acadèmic > Estructura de cursos > un cicle o etapa > (Visió dels alumnes)).

La darrera categoria (no configurable) són les passarel·les.

A baix de tot podran veure els àlbums de fotografies.