Accions: Graella de dates per cicle i etapa

Modificat el Dj, 29 Juny, 2023 a les 3:08 PM

Per tal que les dates d'inici i fi de cicle i la data d'assoliment d'objectius apareguin correctament en la documentació oficial, podeu utilitzar aquest apartat, que us permetrà modificar-les i afegir-les massivament de cadascuna de les etapes que vulgueu.

Heu d'accedir a Administració, Documentació, i prémer el botó Accions.

També ho podeu fer individualment des de la fitxa de l’alumne (Administració > Gestió d'usuaris > cercar alumne > operació Alumne > Notes finals de cicle).

En primer lloc, heu de seleccionar sobre quins alumnes voleu treballar: triar-ne el curs escolar, després seleccionar la classe i, per últim, tots els alumnes o només aquells que volem modificar.

En aquesta pantalla visualitzarem els alumnes que tinguin dates posades. Atenció: si les dates són correctes hem de treure els alumnes de la cerca per tal de no canviar-los-les.

Les dates que posem a ‘Emplena a tots els alumnes’ sobreescriuran les que tinguin posades els alumnes, si és que en tenen.

En el cas de primària, anàlogament, es podran modificar les dates de tots els alumnes dels tres  cicles, en cas que fos necessari.

I també les de curs: