Fitxa econòmica

Modificat el Dv, 22 Set., 2023 a les 8:46 AM

Es tracta d'una pantalla que centralitza la informació econòmica bàsica dels alumnes.

Permís necessari per accedir a aquesta pantalla: accés a la fitxa econòmica.

Per accedir a aquesta pantalla, podeu fer-ho des de la fitxa de l'alumne. Cal, aleshores, que accediu a matèries > selecció de la matèria > Llistat d'alumnes > seleccionar l'alumne en qüestió > fitxa econòmica

Al menú superior d'aquesta nova pantalla hi veureu les següents opcions: conceptes, formes de pagament, rebuts i acords. A la part dreta d'aquest menú superior podreu accedir a les pestanyes de conceptes facturables i d'assignació de conceptes facturables

Índice del artículo:

Conceptes

En aquesta pestanya podreu veure totes les dades relacionades amb els conceptes com el nom, el codi, si es tracta o no d'un donatiu, el compte comptable i la base imposable.

Formes de pagament

Es llisten les formes de pagament que tingui definides l'alumne, a més del responsable, del servei al qual es vinculen, l'ordre, si estan actius o no, i altres detalls (icona ull) com el número de compte o la modificació de formes de pagament.

Des de la icona + de la part superior dreta podeu afegir noves formes de pagament

Modificar les formes de pagament:

1. Accediu a la icona de l'ull.

2. Feu clic a Modificar forma de pagament.

3. Ompliu la informació sol·licitada.

Per a modificar la informació en aquesta pantalla, es necessita el permís Modificar formes de pagament.

Rebuts

En aquesta pestanya es mostra el resum dels rebuts amb les dades de cadascun i el seu estat. Podeu buscar-los per mesos facturables, així com obtenir-ne el document PDF (icona PDF) o veure'l en detall (icona ull).

Des del menú superior podeu introduir un nou rebut, accedir a la gestió manual de rebuts i fer una cerca avançada.

Acords

Permet tenir una traçabilitat d'acords escrits específics amb els responsables que apliquen als conceptes assignats a un alumne amb data d'inici i final, estat (actiu o finalitzat) i amb l'assignació del responsable amb qui es va arribar a l'acord econòmic en qüestió.

Des d'aquesta pestanya podeu editar (icona llapis), esborrar (icona paperera) i realitzar un nou acord (símbol + a la part superior dreta del menú).

Per a realitzar un nou acord:

1.  Feu clic al símbol + de la part superior dreta.

2. Ompliu tots els camps requerits.

3. Guardeu