Visió de les famílies

Modificat el Dc, 28 Juny, 2023 a les 4:47 PM

Per configurar la plataforma de les famílies

Des del centre podeu configurar què poden veure les famílies de cada cicle o etapa.

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Acadèmic.

2. A Estructura de cursos, cliqueu, d'un cicle o etapa, la icona  (Visió de les famílies).

3. A Estils, logotips i idiomes podeu definir el logotip i alguns aspectes generals de la plataforma.
Logo. Logotip del centre.
Selector d'idioma. Si al centre treballeu amb dues llengües, podeu deixar que les famílies escullin la llengua en què volen veure la plataforma.
Copiar dades. Perquè el logotip sigui el mateix a tots els cicles i etapes.
Alumnes majors d'edat. Perquè els alumnes majors d'edat puguin fer les mateixes accions que els responsables (editar les dades, signar
autoritzacions, etc.).
Notificacions d'assistència. Perquè els responsables puguin crear
avisos de consergeria.

4. A Vincles del sumari podeu definir què es veurà a la pantalla principal de la plataforma de les famílies.

5. Cliqueu Categories per configurar les categories amb què dividireu els diferents blocs.

6. Per afegir una nova categoria, escriviu-ne el nom, l'ordre, una descripció i cliqueu Guardar.

Llavors podreu escollir la icona de la categoria, editar-la i esborrar-la (si no té cap element).

7. Llavors podeu definir els blocs:
Nom del bloc. Nom amb què voleu que aparegui el bloc. Si no n'indiqueu cap, el nom serà el que apareix al costat, que es traduirà segons l'idioma de cada usuari.
Categoria. Categoria dins la qual apareixerà el bloc. Si no té categoria, apareixerà com una categoria independent.
Ordre. Posició que ocuparà dins de la categoria.
Descripció. Text per explicar què poden trobar en el bloc.
Activació. Si les famílies poden veure el bloc o no.
Perfils. Si el bloc el podrà veure tothom, només els responsables o només els alumnes.

8. Finalment hi ha els mòduls de serveis, que podeu activar perquè els responsables puguin gestionar les inscripcions als diferents serveis: menjador, extraescolars, transport i acollida.

Podeu definir, per a cada servei, si voleu que puguin donar d'alta o de baixa inscripcions i que puguin veure l'assistència dels seus fills.