Carpetes (plataforma de les famílies)

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 12:18 PM

El bloc Carpetes és el repositori de tota mena de documents.

La primera pestanya és Carpeta personal, on l'alumne pot penjar documents. Els responsables poden veure aquests arxius i esborrar-los.

A la pestanya Carpeta de classe hi ha els arxius que comparteix la classe (tutor i alumnes). El tutor (que hi pot accedir des de les eines del professor de la matèria de tutoria) pot esborrar tots els arxius, mentre que els alumnes només poden esborrar els que hagin penjat ells.

La pestanya Carpeta pública té tots els arxius i carpetes que pugeu a les carpetes públiques.