Històric de campanes informatives

Modificat el Tue, 06 Feb 2024 a les 12:54 PM

Vull assistir a les formacions!En aquest article podeu trobar i consultar l'històric de campanes informatives de cada mes, començant des del mes d'agost de 2023.

Tingueu en compte que algunes campanes informatives afecten només a CCAA específiques. Quan una campana afecta alguna/es comunitat/s autònoma/es en concret, s'especificarà també en aquest article.

FEBRER 2024

• Catalunya:

Important: certificat de nota mitjana per a la preinscripció (QPRE)

Us comuniquem que, per tal d'evitar confusions, hem desactivat la generació del certificat de nota mitjana per a la preinscripció (QPRE).

Estem desenvolupant el document amb la informació actualitzada d'acord a la normativa vigent i us informarem tan bon punt el tingueu disponible.

Nova formació online: Indicadors

El pròxim 8 de febrer durem a terme una formació per mostrar-vos com treballar amb els indicadors a Clickedu, que permeten conèixer el grau d'eficàcia i eficiència del sistema educatiu.

Tingueu en compte que aquesta formació es realitzarà en castellà.

Feu clic a l'enllaç a continuació per saber més sobre la sessió i per poder-vos inscriure.

Vull assistir a la formació!

GENER 2024

Avís de servei restablert a Clickedu

Us comuniquem que ja s'ha solucionat la incidència que va afectar el funcionament de la plataforma durant el dia d'ahir. Ja podeu navegar per Clickedu amb normalitat.

Lamentem les molèsties que aquest incident hagi pogut ocasionar-vos i seguim treballant per millorar el servei.

Gràcies per la vostra paciència.

Avís: incidència a Clickedu

Clickedu està patint una incidència que impedeix accedir i navegar per la plataforma amb normalitat. Estem treballant per solucionar-la tan aviat com sigui possible.

Disculpeu les molèsties.

• Catalunya:

Ja disponible: llistat de nota mitjana per a la preinscripció

Ja es troba disponible a Clickedu el llistat de la nota mitjana per a la preinscripció (1r, 2n i 3r d'ESO). Podeu generar-lo des d'Administració > Documentació > Llistats > Llistat de la nota mitjana per a la preinscripció (QPRE).
També podeu exportar les dades acadèmiques QPRE en format .csv des d'Acadèmic > Tipus, configuracions i importancions/exportacions > Exportació de dades acadèmiques QPRE.

Pròximament, tindreu actualitzat el certificat de nota mitjana per a la preinscripció.

• Catalunya:

Llistat de nota mitjana de curs per a la sol·licitud de beques

Ja es troba disponible a Clickedu el llistat de la nota mitjana de curs per a la sol·licitud de beques. Per generar-lo, feu clic a Administració > Documentació > Llistats.

Formacions online: model 233 i model 182

Us recordem que aquesta setmana realitzarem una formació sobre el model 233 i una altra sobre el model 182. Amb aquestes sessions, resoldrem els vostres dubtes i us explicarem tot el que necessiteu per a la presentació d'ambdós models.

Tingueu en compte que aquestes sessions es realitzaran en castellà.

Vull assistir a les formacions!

NOVEMBRE

Integració a Clickedu amb Santillana Aula Virtual 4

Des de Clickedu, si es tenen enllaçats els llibres digitals a les seves matèries i els alumnes duen a terme activitats, podreu recuperar les notes d'aquestes i carregar-les als ítems avaluatius directament des d'Aula Virtual 4 la nova plataforma de l'editorial Santillana.

Formació de gestió de la qualitat a Clickedu

El pròxim 29 de novembre realitzarem una formació de gestió de la qualitat a Clickedu.<br><br>Aquesta sessió serà útil per conèixer totes les eines i temes que es relacionen amb la gestió de l'excelència educativa.

Vull apuntar-me a la formació!

Canvis a Clickedu en compliment del RGPD

Des de Clickedu, hem vinculat el permís ‘Veure les dades d’accés a l’aplicació’ amb la configuració 726, que permet veure les contrasenyes.

Des d’ara, i en compliment del RGPD, si teniu activat el permís ‘Veure les dades d’accés a l’aplicaicó, caldrà que activeu també la configuració 726 per poder veure aquesta informació, si així ho desitgeu. Ara hem desactivat aquesta configuració, per defecte, a tots els centres.

Feu clic aquí per consultar el manual i saber-ne més.

OCTUBRE

Conversió de matèries a LOMLOE:

• Catalunya:

Conversió de matèries LOEM a LOMLOE

Ja hem realitzat la conversió de matèries LOEM a LOMLOE.

Us recordem que és necessari que feu una revisió final per garantir que no s’han produït errors.

• Resta de CCAA:

Conversió de matèries LOMCE a LOMLOE

Ja hem realitzat la conversió de matèries LOMCE a LOMLOE.

Us recordem que és necessari que feu una revisió final per garantir que no s’han produït errors.

Connexió amb Aula Virtual 4

Ens comuniquen des de l'Editorial Santillana que les llicències digitals que compten amb el Servei Aula virtual 4 ja tornen a funcionar. Ho hem comprovat i ja ha quedat resolt.

Ja disponible: Eina de càrrega de competències específiques

Ja teniu disponible a la vostra plataforma l’eina de càrrega de competències específiques i criteris d’avaluació. Recordeu que aquesta eina funciona únicament amb el format d’avaluació ‘Blocs d’avaluació’.

Per saber com utilitzar-la, podeu consultar aquest article del manual.

Conversió automàtica de matèries

La propera setmana, procedirem a la conversió de matèries per al curs 2023-24 per als centres que no l'hàgiu fet manualment.

Per tal que la conversió automàtica sigui correcta, cal que no hi hagi matèries LOE a les etapes de Primària, ESO i Batxillerat.

Finalment, volem recordar-vos que serà necessari que realitzeu una revisió final per garantir que no s'han produït errors.

SETEMBRE

Nova eina de càrrega de competències específiques

• Astúries, Canàries, Cantàbria, Castella i Lleó, Castella-La Manxa, Navarra, País Basc, La Rioja, Madrid, Catalunya i Illes Balears:

A principis d'octubre, Clickedu posarà a la vostra disposició una nova eina de càrrega de competències específiques per a les etapes d'Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat. Quan es trobi disponible, publicarem una nova notificació amb la informació i instruccions necessàries per a fer-ne ús.

Si el vostre centre ho prefereix, és possible copiar o obtenir els ítems de l'any anterior seguint les instruccions al manual.

• Aragó, La Rioja, Comunitat Valenciana i Galícia:

A principis d'octubre, Clickedu posarà a la vostra disposició una nova eina de càrrega de competències específiques per a les etapes d'Educació Primària i ESO. Quan es trobi disponible, publicarem una nova notificació amb la informació i instruccions necessàries per a fer-ne ús.

Per a les etapes d'Educació Infantil i Batxillerat, preguem que ens sol·liciteu la càrrega a través de tiquet, tenint en compte que el procediment no serà immediat, ja que es tracta de peticions no estandarditzades.

Si el vostre centre ho prefereix, és possible copiar o obtenir els ítems de l&#39;any anterior seguint les instruccions al manual.

Tipus de matèria LOMLOE per als cursos parells

Ja teniu disponibles a la vostra plataforma els tipus de matèria LOMLOE (cursos parells) per a la creació de noves matèries.

Us recordem, a més, que a l'octubre procedirem a la conversió automàtica de matèries.

Nova eina de càrrega de competències específiques

A principis d’octubre, Clickedu posarà a la vostra disposició una nova eina de càrrega de competències específiques per a les etapes d’Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat. Quan es trobi disponible, publicarem una nova notificació amb la informació i instruccions necessàries per a fer-ne ús.

Si el vostre centre ho prefereix, és possible copiar o obtenir els ítems de l’any anterior seguint les instruccions al manual.

AGOST

Noves funcionalitats als blocs d'avaluació

Ja disponibles a Clickedu les noves funcionalitats als blocs d'avaluació, que permeten substituir els formats antics d'avaluació i gaudir de les noves pantalles d'avaluar i dels nous butlletins estàndard.

Tot i que el canvi al nou format és voluntari, recomanem encaridament l'adaptació per poder gaudir tant de les novetats actuals com de les futures. Si ho desitgeu, podeu sol·licitar-nos la migració dels àmbits actius actualment a blocs d'avaluació.

Si ja treballeu amb blocs d'avaluació, no heu de realitzar cap acció addicional a la vostra plataforma.

Aviat ampliarem la informació sobre aquestes millores mitjançant correu electrònic.