Exportació de dades acadèmiques Q34 (Catalunya)

Modificat el Dj, 27 Juny a les 4:51 PM

Per realitzar l'exportació de les notes de l'alumnat que hagin de realitzar la preinscripció a Cicles Formatius de Grau Mitjà (Q34).

Q34 - Registre de la nota mitjana de tercer i quart d'ESO per a centres no gestionats amb ESFERA.

• Permís necessari: Accedir al bloc Administració o Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics.

1. Des del bloc Administració, accediu al mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2. A Importacions/exportacions cliqueu Exportació de dades acadèmiques Q34.

3. Indiqueu el curs, la classe i els alumnes dels quals vulgueu exportar la informació i cliqueu Buscar.

Tingueu en compte que com més elevat sigui el número d'alumnes seleccionats, més trigarà la pàgina a carregar-se.

4. Empleneu els camps restants.

Podeu copiar un camp a totes els alumnes fent clic a Copiar a tots els alumnes

5. Si falta algun camp no editable des de la pantalla com Número RALC o DNI, cliqueu a Accions: Editar (icona del llapis) i se us obrirà una nova pestanya per a editar la fitxa de l'usuari. Introduïu els camps restants, guardeu i actualitzeu la pantalla de la Q34.

6. Cliqueu Generar CSV.

Per a obtenur el càlcul de la nota mitjana de 3r i 4t d'ESO de cursos anteriors LOEM, podeu accedir al llistat des d'Administració > Documentació > Llistat de la nota mitjana per a accés a cicles de grau mitjà.