Crear una reunió de Google Meet

Modificat el Dt, 25 Jul., 2023 a les 2:07 PM

Per crear una reunió de Google Meet des de Clickedu

Si al vostre centre treballeu amb G Suite for Education, podeu utilitzar l'eina Google Meet per fer videotrucades amb els alumnes. Des del calendari de Clickedu podeu crear una reunió de Google Meet i convidar als usuaris implicats perquè hi puguin accedir.

Per poder crear reunions de Google Meet cal que abans connecteu el compte de Google.

1. Des del bloc Calendari, aneu al dia en què vulgueu crear la reunió i cliqueu Nou esdeveniment.

2. Introduïu les dades com si creéssiu un esdeveniment nou.

Especialment, afegiu l'esdeveniment al calendari de tots els usuaris que haurien de participar a la reunió.

3. Marqueu la casella Crear reunió de Google Meet.

Si no us apareix la casella, assegureu-vos que heu sincronitzat Clickedu i Google Classroom.

4. Cliqueu Guardar.

Si accediu a l'esdeveniment que acabeu de crear, podreu veure un enllaç a la reunió de Google Meet.

Si els alumnes cliquen l'enllaç de l'esdeveniment, accediran a la reunió amb el compte que tinguin al seu navegador.

Per tal de poder veure tots els participants d'una reunió de Google Meet en format taula, podeu instal·lar-vos alguna extensió del vostre navegador:
— Chrome i Edge: Google Meet Grid View
— Firefox: Google Meet Grid View
Clickedu no és responsable d'aquestes extensions ni en pot assegurar el correcte funcionament.

T'ha resultat útil aquest article?

Genial!

Gràcies pels teus comentaris

Sentim que no t'hàgim pogut ajudar

Gràcies pels teus comentaris

Explica'ns com podem millorar aquest article!

Selecciona almenys un dels motius
La verificació de CAPTCHA és obligatòria.

Comentaris enviats

T'agraïm el teu esforç i intentarem arreglar l'article