Afegir un esdeveniment amb reserva d'aula i inventari

Modificat el Dt, 25 Jul., 2023 a les 1:43 PM

Per reservar una aula i elements de l'inventari per a un esdeveniment

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Afegir un nou esdeveniment

Quan un esdeveniment té hora podeu seleccionar una aula o sala per indicar on tindrà lloc l'esdeveniment i elements de l'inventari que necessitareu.

1. Creeu un esdeveniment (vegeu com fer-ho
aquí).

2. Al desplegable Tipus seleccioneu Esdeveniment amb hora.

3. Introduïu l'hora inicial i la durada.

Veureu que quan hàgiu omplert els quatre camps de les hores apareixen dos desplegables.

4. Al desplegable Aula - sala podeu seleccionar l'aula que voldríeu reservar per fer-hi l'esdeveniment. Al desplegable us surten només les aules disponibles.

Recordeu que les aules es donen d'alta des d'Administració > El centre > Accions > Aules.

5. Al desplegable Inventari podeu seleccionar material que voldríeu reservar per poder-lo utilitzar durant l'esdeveniment.

6. Cliqueu Guardar.

Pot ser que l'aula o l'inventari necessitin que es validi la reserva. Si és així, la persona amb permís podrà validar la reserva des de Gestió > Validació reserves.

• Permís necessari: Validar reserves d'aules i inventari o ser el càrrec assignat per validar l'aula o l'inventari.
Al bloc Sumari veureu Validació de sales, on podreu veure si la reserva s'ha validat o no.

Tingueu en compte que un cop s'ha validat la reserva l'esdeveniment no es pot modificar. Per fer-ho, haureu de demanar a l'encarregat de les validacions que desfaci la validació del vostre esdeveniment.