Afegir un nou esdeveniment

Modificat el Dt, 25 Jul., 2023 a les 1:47 PM

Per crear un esdeveniment al calendari

Conceptes del glossari relacionats: esdeveniment

Els esdeveniments del calendari us poden servir per apuntar-vos recordatoris, tasques, informar els alumnes d'un examen, notificar de sortides escolars, crear festes familiars, etc.

1. Entreu al bloc Calendari.

Veureu un calendari que per defecte mostra la setmana actual, amb el dia d'avui marcat en groc.

2. Podeu veure el calendari d'un dia i d'un mes amb les pestanyes de la part superior i canviar de setmana o mes amb els desplegables Setmana i Mes i clicant el botó Anar.

Al costat d'aquests desplegables teniu diferents opcions per imprimir i exportar el calendari.

3. A cada dia hi ha un signe positiu (Nou esdeveniment). Cliqueu-lo per crear un esdeveniment.

Tot i que podeu crear tota mena d'esdeveniment, us recomanem no utilitzar aquest calendari per a esdeveniments que no estiguin relacionats directament amb el centre.

4. Introduïu el nom i la descripció de l'esdeveniment i el dia, que per defecte serà aquell on hàgiu clicat per crear l'esdeveniment.

5. Seleccioneu si és una nota (p. ex. un recordatori), un esdeveniment o un esdeveniment amb hora.

Si seleccioneu un esdeveniment amb hora, us sortirà dos camps per definir l'hora d'inici i dos més per definir la durada. Si informeu els quatre camps, podreu afegir on tindrà lloc l'esdeveniment i si es necessita algun element de l'inventari (vegeu més informació sobre la reserva d'aules i inventari
aquí).

6. Seleccioneu si l'esdeveniment té algun tipus de repetició (p. ex. introduir els continguts de la setmana) (vegeu més informació sobre la repetició d'esdeveniments
aquí).

7. Amb permís, podeu afegir aquest esdeveniment al calendari d'altres usuaris marcant Hi ha altres destinataris. Sense aquest permís un professor pot afegir esdeveniments als seus alumnes i als alumnes de les seves matèries.

• Permís necessari: Introduir esdeveniments al calendari d'altres usuaris.

Seleccioneu els usuaris a qui voleu afegir l'esdeveniment.

També podeu avisar aquests usuaris marcant Enviar missatge als destinataris. Perquè se'ls pugui enviar un missatge, però, cal que tingueu configurat el flux de comunicació (Comunicació > Gestió del flux de comunicació > Esdeveniment de calendari). Si no us apareix aquesta caixa, és perquè el flux de comunicació està configurat per informar els usuaris afectats automàticament. Cal, a més, que tingueu activat el cron (si no el teniu activat —que ho podeu veure a la pantalla Gestió del flux de comunicació—, ens podeu demanar que l'activem via tiquet).

8. Cliqueu Guardar.

Se us redirigirà al calendari, on podreu veure l'esdeveniment que heu creat.

Si poseu el ratolí a sobre, podreu veure la informació de l'esdeveniment.

Si cliqueu l'esdeveniment podreu modificar-lo i esborrar-lo.