Aspectes de seguretat

Modificat el Tue, 07 Mar 2023 a les 06:30 PM

Les dades amb les quals treballa Clickedu són confidencials: notes, assistència a classe, documents interns de l’escola, etc.

Per aquest motiu hem posat molt èmfasi en la seguretat del programa: Clickedu, a més de sol·licitar una contrasenya per entrar, demana un  arxiu de pas (també anomenat codi de pas, firma digital o arxiu de seguretat) que cada usuari tindrà assignat de forma exclusiva.

Aquesta segona barrera de seguretat pot resultar incòmoda a l’hora d’entrar a Clickedu, però és imprescindible per garantir el grau de seguretat necessari per evitar suplantacions d’identitat.

Més endavant en parlarem de forma més detallada. Vegeu el punt del manual: