Sol·licitar un arxiu de pas

Modificat el Dt, 7 Març, 2023 a les 6:29 PM

Per aconseguir l'arxiu de pas (signatura digital, arxiu de seguretat) per accedir a Clickedu

L’arxiu de seguretat que necessiteu per accedir a Clickedu per primer cop us el pot donar l’escola, de la mateixa manera que us facilita un nom d’usuari i una contrasenya. No obstant, també el podeu sol·licitar a Clickedu.

1. Situeu-vos a la pantalla on Clickedu us demana l’arxiu de pas per entrar, que és la que apareix després d'introduir el nom d’usuari i la contrasenya.

2. Cliqueu No tinc l’arxiu de seguretat.

Aquesta opció només apareix si teniu una adreça electrònica a la vostra fitxa.

Per aquest motiu és important que tots els usuaris tinguin una adreça electrònica vàlida a la seva fitxa.

L'adreça electrònica no pot ser compartida entre usuaris diferents.

Apareixerà una finestra on Clickedu us preguntarà si realment voleu crear un nou arxiu de seguretat.

3. Si accepteu, Clickedu us envia un correu electrònic a la vostra adreça de correu amb l’arxiu de seguretat adjunt. Tingueu en compte que, quan en creeu un de nou, el vell arxiu de pas queda anul·lat i ja no serveix per entrar.

Un cop tingueu el nou arxiu de seguretat, ja podeu fer-lo servir seguint les instruccions detallades a la tasca Entrar a Clickedu.