Crear una nova versió d'un document validat

Modificat el Dt, 25 Jul., 2023 a les 1:28 PM

Per renovar un document que ha deixat de tenir vigència

Conceptes del glossari relacionats: document validat, validació de documents, revisió, aprovació, publicat - versió vigent

Tasques que heu de saber fer abans de començar: Crear un nou document validat

Es pot donar el cas que un document hagi passat tot el procés de validació i que, passat un temps, calgui actualitzar-ne els continguts. En comptes d'iniciar de zero tot el procés, Clickedu ofereix la possibilitat de crear fàcilment una nova versió a partir de la que ja existeix.

1. Des del bloc Arxius, aneu a Documents validats i localitzeu el document del qual voleu afegir una nova versió.

2. Cliqueu la icona de la i i després la icona dels dos fulls (Nova versió).

3. A l'apartat Arxius, creeu, afegiu o enllaceu la nova versió.

4. Realitzeu els canvis que necessiteu.

De la mateixa manera que quan afegiu un arxiu validat nou hi ha tot el procés de validació i aprovació, amb la nova versió també.

5. Cliqueu 'Guardar'.