Revisar un document validat

Modificat el Dt, 25 Jul., 2023 a les 1:33 PM

Per revisar, aprovar i publicar un document validat

Conceptes del glossari relacionats: Document validat, Validació de documents, Revisió, Aprovació, Publicat - Versió vigent

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Crear un document validat

Revisar un document vol dir llegir-lo i enviar els vostres comentaris a la persona responsable. Per fer-ho l’únic que heu de fer és descarregar l’arxiu des de Clickedu.

1. Des del bloc Arxius, aneu a Sumari d'arxius

A la part inferior de la pantalla trobareu un apartat anomenat Documents validats que requereixen atenció. Aquí veureu un llistat on hi ha els documents dels quals sou revisor de color groc. La condició de revisor l’assigna la persona responsable del document validat.

També podeu veure aquests arxius des del bloc Sumari.

Perquè us apareguin aquests arxius a Sumari d'arxius i a Sumari cal que tingueu permisos d'escriptura en la carpeta on hi ha l'arxiu.

2.  Per descarregar un arxiu, cliqueu el seu nom.

3. Reviseu-lo.

4. Si teniu comentaris o voleu enviar una nova versió, cliqueu la icona del sobre obert (Enviar per correu electrònic). Indiqueu a qui voleu enviar el correu (als detalls del document podeu veure qui l'ha creat), escriviu el missatge, adjunteu una nova versió i cliqueu 'Enviar'.

5. Si la versió del document és correcte, podeu clicar la icona del full amb una fletxa (Revisar, aprovar i publicar amb data d'avui).

L'arxiu ja serà visible per a tothom qui tingui permisos de lectura a la carpeta.