Documents validats al mòdul institucional

Modificat el Dt, 25 Jul., 2023 a les 1:30 PM

Per veure els documents validats del mòdul institucional

Al mòdul institucional també s'hi poden pujar documents validats, que podran veure les persones amb permisos de les escoles que formen part de la institució.

• Permisos necessaris: Administrar els documents validatsAccedir als llistats dels documents validats i dels formats de treball

1. Accediu al bloc del vostre mòdul institucional.

2. Entreu al bloc Documents validats (institució).

També podeu accedir-hi des d'Arxius > Documents validats (institució).

Veureu les diferents carpetes que hi tingueu creades. Podeu veure el contingut de cada carpeta clicant-hi a sobre.

Per crear una nova carpeta, cliqueu el botó Nova carpeta validada i per crear un nou document, cliqueu Afegir document validat.

Per buscar documents per dates i estats, cliqueu el botó Llistat dels documents validats (institució).

Amb el botó Descarregar seleccionats, podreu descarregar-vos les carpetes que hàgiu seleccionat.

Per canviar un arxiu de carpeta, seleccioneu-lo i cliqueu Traspassar arxius.