Buscar documents

Modificat el Dt, 25 Jul., 2023 a les 1:20 PM

Per trobar ràpidament l’arxiu que busqueu

Conceptes del glossari relacionats: document validat, carpeta validada

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Veure els documents validats de l’escola

Si al centre hi ha molts arxius o estan organitzats en molts nivells, pot resultar una mica lent trobar l’arxiu que busqueu. En aquests casos és molt útil fer servir el cercador d’arxius que incorpora Clickedu.

1. Des del bloc Arxius, entreu a Sumari d’arxius.

2. A Cercar arxius, escriviu el nom del document i cliqueu 'Cercar'.

Us apareixeran els arxius relacionats amb la cerca de Documents validats i de la carpeta configurable.